Udskriv

Om Sea Urchin Teknikken

Lilla Koral
Allergier

Intolerancer

Blokeringer

Belastninger

Forgiftninger

Overfølsomhed

Terapisvigt
En behandling mod allergiske reaktioner, intolerancer og energitoksiner.


Toksiner i kroppens energisystem er direkte årsag til uro, adfærdsændring m.m. hos mange - særligt iøjnefaldende hos børn. Desuden er de årsag til allergi og fødevareintolerance, muskel- og ledsmerter og andre lidelser i krop og psyke.

I USA og England arbejder allergilæger med interesse for alternativ terapi med ekstrakter af fødevarer og alt andet i vore omgivelser, som kunne tænkes at påvirke helbredet.

De fandt, at flere af de kendte folkesygdomme er forårsaget af toksiner (forgiftninger.
Da der er tale om ganske almindelige og ufarlige ”stoffer”, som vi almindeligvis spiser til hverdag eller ofte kommer i berøring med, kan disse toksiner defineres som:
”Noget” -  der svækker kroppens energisystem.

For det enkelte barn eller voksne kan der altså være tale om at kartoflen, æblet, avisen, luften i klasseværelset eller noget helt andet kan være så belastende for helbredet, at der bliver tale om en diagnosticeret og ofte kronisk lidelse.

Når vi skal finde årsagen, leder vi efter ”noget”, der kan minde om ”nålen i høstakken”, idet toksiner kan være ALT indenfor mad, toiletartikler, omgivelser - ja endda svigermor eller teenageren kan være et toksin, der svækker kroppens energisystem.

”Nålen i høstakken” er nem at finde.

Et omfattende testsystem guider hurtigt Sea Urchin Terapeuten gennem et utal af muligheder for, hvad der måtte belaste den enkelte person.