Udskriv

Sea Urchin Teknikken

pindsvin fakturaSea Urchin Teknikken er:

En behandling mod allergiske reaktioner, overfølsomhed, forgiftninger, intolerancer og energitoksiner.

Toksiner i kroppens energisystem er direkte årsag til uro, adfærdsændring m.m. hos mange - særligt iøjnefaldende hos børn. Desuden er de årsag til allergi og fødevareintolerance, muskel- og ledsmerter og andre lidelser i krop og psyke.

Sea Urchin Teknikken er en nænsom, dybdegående terapi til voksne og børn i alle aldre.

Den identificerer og forløser tilgrundliggende følelser og hændelser gennem åndedrættet.

Afgiftning med Sea Urchin Teknikken er hurtig og resultatgivende.

Desuden så enkel, at du selv kan lære at bruge den. Og derved fjerne lettere ubehag i dagligdagen som oppustethed, uro, overfølsomhedsgener m.m.

Sea Urchin Teknikken består af:
  • identifikation af energitoksiner ved hjælp af muskeltest
  • åndedræts- og release teknik til neutralisering af energitoksiner.

Hvis vi er udsat for et konfliktchok/traume, sker der det, at vi ubevidst gemmer det, der foregår rundt om os det være sig dufte, lyde, personer, følelser osv.
Dette gemmes som et advarselssystem. Når vi så igen udsættes for en eller flere af disse ”ting”, som vi gemte, slår kroppens advarselssystem til. Det er disse ”ting”, vi kalder individuelle energitoksiner IET. Kunne også kaldes triggerer.
Derfor kan IET være ALT - alt indenfor mad, toiletartikler, følelser, omgivelser, overbevisninger - ja endog svigermor kan være et IET.

For at lette arbejdet med at finde disse IET, som svækker kroppens energisystem, bruges muskeltesten og omfattende testkort.
Her dækker kortene f.eks. de følelser, som knytter sig til hver enkelt meridianbane, chakraer, mad, planeter, overbevisninger og m.m..
Forløsningen sker ved hjælp af en enkel åndedrætsteknik.
Dette er en metode til hurtigere, at finde ind til sagens kerne. Specielt god til barnet eller klienten som har svært ved at sætte ord på sin situation, eller som har svært ved at komme ned i følelsen.
Er også effektivt i kombination med METAsundhed.