Udskriv

Hvad klienterne siger

hjerte - Kopi
Grace Hidalgo Wulff skriver:
Jonna jeg vil sige dig mange tusinde tak for dig. Selvom at jeg godt ved, at vi selv tager det ind i livet som vi har brug for at lære og møder dem vi har brug for, så skal du vide, at jeg har sat og sætter stor pris på dig og dit arbejde. Du er om nogen en af de personer der har hjulpet mig mest og vist mig vejen for mig. Uden dit opslag om TFT - havde jeg aldrig stået der hvor jeg står nu i min karriere med selvudvikling ❤ Synes bare lige du skulle vide det.

Mikkel Grossen,14 år skriver:
For ca. 2 år siden fik jeg meget kraftig udslæt/sårdannelse på anklerne som kløede ekstremt meget og jeg fik hos hudlægen konstateret børmneekse. Sammen med diagnosen, fik jeg at vide at det ville følge mig resten af mit liv. Jeg skulle smøre mig med binyrebarkhormon 1 til 2 gange daglig, samt diverse fede cremer, til det var væk, men efter ca. 1 år med denne behandling, var det ikke gået væk, jeg kom i nye behandlinger. Jeg skulle lyses med bløde røntgenstråler og have meget kraftige plaster på hele området, men det hjalp ikke. Det var grimt at se på, irriterende fordi det kløede, og hvorfor skulle det lige være mig der fik det? Det var uoverskueligt.

Så kom jeg i kontakt med Jonna Eierslev Christensen og allerede efter den første behandling var der en ændring, kløen forsvandt, og Jonna gav mig nogle gode hjælpemidler så jeg ikke kradsede i sårene, det var simple øvelser baseret på tankefeltterapi. Derefter blev de grimme og til tider blodige sår mindre og mindre, og efter 3 måneder var min hud omkring anklerne igen den samme som for ca. 2 år siden, jeg er igen tilbage og ser positivt på fremtiden fordi jeg fik et værktøj.

Med venlig hilsen og en stor tak til Jonna

Lene Nielsen, skriver:
Jonna er et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt.
Hun udstråler en fantastisk kærlighed og en dyb respekt for mennesket.
At skulle fortælle hende dybt personlige og somme tider knap så positive sider af sig selv, forekommer ligetil og jeg har kun mødt stor forståelse og medleven.

Jeg kom til Jonna første gang da jeg søgte en forklaring på min søns gentagne sygdomme. Det endte dog hurtigt med, at blive et forløb med personlig udvikling - og hvilken udvikling.
Jonna fik mig til at "se" mit liv mere klart og jeg blev dermed klar over hvad der bremsede mig og hvordan jeg kunne komme videre.

Anden gang jeg søgte Jonnas hjælp, var efter, at jeg, på tragisk vis, mistede en søn under fødslen. Det var et slag, der var så hårdt, at jeg ikke anede hvordan jeg skulle rejse mig igen.
Jeg opsøgte Jonna og det skulle vise sig at være den klogeste beslutning i mit liv. Ved hjælp af TFT, førte hun mig ind i sorgen og jeg fik på forunderligste vis, løsnet op for en masse indestængte følelser, som selv ikke psykologen, kunne få frem. Det var selvfølgelig hårdt mens det stod på, men hver gang jeg gik fra Jonna, følte jeg mig enormt lettet. Intet andet har hjulpet mig så meget som de timer jeg var hos Jonna.

Tina Jensen, chef i rejsebranchen, skriver:
Vejen til forandring

En konsultation hos Jonna er en rejse uden forudbestemt destination. Med en helt utrolig evne til at lytte og finde ind til problemets kerne – leder hun én ad veje man aldrig selv havde fundet. Med hendes usædvanlige evner ser hun nye vinkler på problemer og tankemønstre – og netop det bliver til den største hjælp, når man skal ændre disse. Værktøjerne der bruges er mange – nogle er håndgribelige og for mig let forståelige – mens andre går over min forstand. Men det gør ingenting – nok forstår jeg ikke altid, hvad der sker – men jeg kan mærke, at det sker. Hjælpen, jeg har fået, er mangesidig fra banale fysiske gener som hovedpine og allergi – til mere komplekse udfordringer som at holde fast i mine drømme og målsætninger.

Workshop om The Secret ved Jonna er et kursus jeg varmt vil anbefale til andre.
Det er fantastisk at lære om tankens kraft og hvordan det kan skabe mirakler i ens liv ved at ændre sine tanker.
De ting jeg har lært på denne workshop, er noget jeg har brugt hver eneste dag lige siden. Denne workshop har været med til at ændre mit liv og jeg er dig evigt taknemmelig Jonna.

Jeanett Rosenbæk Hansen, 24år. skriver:
Udtaler efter 4 behandlinger:

  • Jeg er kommet tættere på mig selv og er blevet bedre til at acceptere mig selv.
  • Jeg ser mere klart og har fået større forståelse for min situation. Bedre til at lytte til mig selv og være mere ligeglad med hvad andre synes.
  • Bedre forhold til min mor.
  • Mit humør er meget bedre og jeg er blevet mere aktiv. Jeg har fået gode redskaber, som jeg kan bruge selv

__________________________________________________________________________

Lykke 9 år: Fri af migræne

Jørgen 46 år:Fri af højdeskræk

Jens 17 år:Fri af eksamensangst

Maja 21 år: Fri af pollenallergi

Solveig 40 år:Fri af alkohol

Hans 55 år:Fri af cigaretterne

Freja 21 år:Fri af depression

Anders 25 år:Fri af græspollenallergi

Theresa 40 år:Fri af eksem og fiskeallergi

Mads 14 år:Fri af skoletræthed
_____________________________________________

Udtalelse fra deltagerer på workshop:

Hanne Aaby:
Kurset fra Puppe til sommerfugl hos Jonna var en dag af nærvær, varme og tryghed, hvor jeg fik lov at være menneske og hvor der var plads til ændringer undervejs.. Trygheden og tilliden var med hele dagen og gjorde det lettere at være til stede med HELE sig selv.
TAK.

Kirsten Rahbek:
”I mange år har jeg drømt om at deltage i et kursus, som kunne give mig en forklaring på de ting, som sker inde i mig. Men har altid været bange for at blive hængt ud eller rystet på hovedet af.
Denne workshop hos Jonna har gjort en stor forskel. Alt forgik i en rolig og varm atmosfære med plads til fordybelse for den enkelte.
Jeg fik løst et gammelt traume og måtte konstatere, at jeg ikke var så forskellig fra andre.
Derudover var der plads til en gåtur i en skøn natur som ligger lige udenfor døren.
Jeg siger tak og vil gerne med på næste workshop”.
Udtalelse fra deltagerer på workshop: