Udskriv

Kurser

Koral pinkKursus i Sea Urchin teknikken Modul 1 og 2

Identificering og neutralisering af individuelle

energitoksiner IET. = Toksin Neutralisering

Hvis vi er udsat for et konfliktchok/traume, sker der det, at vi ubevidst gemmer det, der foregår rundt om os det være sig dufte, lyde, personer, følelser osv.
Dette gemmes som et advarselssystem. Når vi så igen udsættes for en eller flere af disse ”ting”, som vi gemte, slår kroppens advarselssystem til. Det er disse ”ting”, vi kalder individuelle energitoksiner IET. Kunne også kaldes triggerer.
Derfor kan IET være ALT - alt indenfor mad, toiletartikler, følelser, omgivelser, overbevisninger - ja endog svigermor kan være et IET.

For at lette arbejdet med at finde disse IET, som svækker kroppens energisystem, bruges muskeltesten og omfattende testkort.
Her dækker kortene f.eks. de følelser, som knytter sig til hver enkelt meridianbane, chakraer og planeter.
Forløsningen sker ved hjælp af en enkel åndedrætsteknik.
Dette er en metode til hurtigere, at finde ind til sagens kerne. Specielt god til barnet eller klienten som har svært ved at sætte ord på sin situation, eller som har svært ved at komme ned i følelsen. Vil være velegnet at bruge sammen med metamedicin.

Målsætningen for kurset er:
 •At kunne benytte et effektivt behandlingsværktøj til at neutralisere IET, alene eller med anden terapi.
 •Gennem træning og supervision at få sikkerhed i at praktisere muskeltestning.
 Når du er sikker i at muskelteste, kan du bruge det i din terapi på mange måder. F.eks.: Hvornår vil det være optimalt, at klienten kommer igen, hvilket af de redskaber du bruger i klinikken, vil det være optimalt at starte med. Hvilken bog kan give et budskab osv. Kun etikken sætter grænser for brug af muskeltesten.

Modul 1: Kendskab til meridianbaner og energimedicin er en fordel.

Tidspunkt for modul 1:  Kalender

Modul 2.

Rens alle erindringer, der er blevet toksiske for dig!

Modul 2 vil være en opfølgning på modul 1, som er meget koncentreret, samtidig med at vi her forener Sea Urchin teknikken med TFT/EFT.
Ved kombinationen sker der forløsning/renselse af det, som ”bor” i kroppen, og det som er ”koblet” på åndedrættet.  

På modul 2 vil vi have fokus på SEKSUALITET, PENGE, RELIGION OG SPIRITUALITET. Du vil derfor få udleveret testkort omhandlende disse emner. Desuden er det med udgangspunkt i den opfattelse, at DU ER ANSVARLIG FOR ALT I DIT LIV. Hvad der sker i din ydre verden, er en afspejling af din indre verden.

Modul 2: Forudsætning modul 1, samt grundkursus i TFT/EFT.
Kurset indgår i uddannelsen til Tankefelt terapeut, og som opdaterings kursus.

Tidspunkt for modul 2: Kalender

Kursusprisen: 2400 kr for et modul. Begge moduler 4400 kr.  Prisen inkluderer kursusmateriale, fyldestgørende testvejledning, testkort, økologisk frokost, kaffe/the og frugt m.m.

Ved tilmelding indbetales depositum 500 kr. til Danske Bank reg.nr. 0903. konto nr. 4381395448. Restbeløbet indbetales 14 dage før kursets start.

Underviser: Jonna Eierslev Christensen.
Tilmelding og spørgsmål: Tlf. 26 19 90 66 eller E-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.